blogi islanninlammaskoiranarttu Nattan elämästä!

Täältä voit lueskella Nattan uusimpia kuulumisia.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Melkein 7 kk!

Alkaa jo olla neidillä ikää ja käytöksen perusteella olen jo hetken odotellut ekoja juoksuja alkavaksi. Vielä ei ole kyllä näkynyt.

Perustottelevaisuudessa mennään takapakkia, luoksetulo metsälenkillä kaikuu tällä hetkellä kuuroille korville. En oikein tiedä mitä tehdä asialle, kun palkka ei kiinnosta ja rankaisemaan ei kaukaa pysty ja sitten kun se vihdoin tulee luokse, ei oikein voi enää rangaista kun kuitenkin tuli. Todella turhauttavan toivotonta.

Tokossa treenataan perusliikkeitä. Perusasennossa ei vielä ihan kokonaan ole namista päästy, varsinaista ohjausta ei juuri tarvitse, mutta nami nyrkissä jalan vieressä näyttää vielä olevan tarpeen. Seuraaminen aloitettiin alusta, kun alunperin opeteltu kontaktikävely tapahtuu liian kaukana jalasta. Eli seuraamisessa tällä hetkellä namiohjauksessa ja hieman välillä kättä ylempänä pitäen. Luoksetulo, paikallaan makuu ja -istuminen sujuvat ihan kohtuu hyvin, ei nyt mitään lähelläkään kahta minuuttia vielä, mutta koko ajan paremmin.

Agilityssa ollaan tehty yksittäisiä esteitä edelleen. Kontaktiesteiden "kaksi tassua esteellä, kaksi maassa" ei vielä ihan ole selvinnyt Natalle. Toistojen kautta varmaan sitten jossain vaiheessa :) Viime kerta meni ihan pipariksi, kun Natta vaan kaahaili hallitsemattomasti ympäri kenttää, oli pakko viedä autoon jäähylle, jotta edes muut pääsivät treenaamaan... Saatiin loppuun onneksi muutama onnistunut toisto pussia. Toivottavasti huomenna kuitenkin edes vähän paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti