blogi islanninlammaskoiranarttu Nattan elämästä!

Täältä voit lueskella Nattan uusimpia kuulumisia.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tammikuun hyppärinolla

Medi1 hyppikseltä nollatulos ja 2. sija Natalle 29.1.2012. Eipä mennyt kovin jouhevasti rata, itse mokasin about kaikki suunnitelmat oman etenemiseni suhteen, mutta onneks Natta ei hermostunut ihan totaalisesti. :D Vähemmän hienoa menoa voi kurkata tuon linkin kautta:


Keinun suhteen jälleen uusien monien suunnitelmien jälkeen päädyin kokeilemaan tuhannen toiston tekniikkaa, eli kuljetutan Nattaa vaan keinun läpi kunnes toivottavasti jonain päivänä se tajuaa olla kammoamatta keskiosaa. Viime maanantaina tuli sellainen olo, että vähän jopa edistytty! Ainakin se vapaaehtoisesti siihen juoksi (no keskikohdalla tuli edelleen se apua jähmetyn fiilis) ja useemmankin kerran peräkkäin.

3 kommenttia:

  1. Hihi :) Sehän näytti hyvin tutulta ohjaukselta. Varsinkin viimeisen hypyn kohdalla, Neekakin ehtii useasti tehdä parit ylimääräiset pikkuympyrät. Onnittelut nollasta!!! Teistä alkaa kuoriutua hyvä agipari.

    Meillä aikoinaan auttoi Emmin keinukammoon puomin tekeminen. Puomista tuli sen lempieste ja sitä kautta kasvoi luotto myös keinua kohtaan. Tsemppiä harjoitteluun! Varmasti turhauttavaa mutta eiköhän se varmuus sieltä vähitellen löydy. Nattakin on kuitenkin vielä nuori.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natta kyllä tykkää puomista (kontaktitreenit ja -namit tehneet tehtävänsä...), mutta keinussa sillä on ongelmana nimenomaan sen liikkeen sietäminen, paukahdusta ei oikeastaan pelkää, vaan sitä, että alusta heiluu, mikä tuntuu tekevän harjoittelusta vaan vaikeampaa. Kaikkea on kokeiltu kotona tasapainolautakiikusta ja treeneissä kaikista kuulluista eri tekniikoista lähtien, mutta edelleen vähiten kamalaa se näyttäisi olevan kun vaan tehdään normikeinulla (sellainen matala säädettävä keinukin oli Natasta ihan kamala...) palloleikki-namiyhdistelmäpalkalla sitä reippaasti tsempaten ja hieman auttaen. Saapi nähdä tuleeko ikinä mitään, vielä jaksan toivoa. Päätin, että kesään asti ainakin vaan joka treenikerta tehdään keinua niin saadaan ainakin toistoja ja jos ei se riitä niin sitten mietin uusiksi asioita. Jos ei toimi koskaan, niin sitten jäädään mölliharrastelijoiksi, mutta agilitysta toi kyllä niin tykkää, ettei sitä kokonaan voi lopettaa vaikkei keinua oppiskaan :)

      Poista
  2. Kyllä se sen oppii! :) Luulisi ainakin monilla monilla toistokerroilla ja työmäärällä, minkä oot tehnyt. Jaksat vaan toivoa ja olla ite innostunut niin se tarttuu koiraan ;) Hauskaa agilitailuu!

    VastaaPoista